ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Общи положения

Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от Клиента (наричан по-нататък „Вие“) към УНИСЕД ООД, (Булстат: 131217049, наричано по-нататък УНИСЕД, „нас“ или „ние“), на сайта unised.bg.

Като посещавате unised.bg и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Общите условия, преди на направите своята поръчка.

Представянето на продукти на unised.bg в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти сa налични по всяко време. За актуална информация за продуктите и техните наличности, моля, свържете се с нас. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време.

Запазваме си правото да променяме Общите условия, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Общите условия, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана в момента, когато направите поръчката.

 

2. Цени и разходи за доставки

Показаните цени на unised.bg включват дължимия по закон данък добавена стойност (ДДС), но не включват разходите за доставка.

Разходите за доставка зависят от количеството на закупените артикули, както и от цените на куриерските фирми за доставка до Вашето населено място. Цената, независимо от начина на доставка, се посочва от консултант при потвърждаването на поръчката от наша страна. Разходите по доставката се поемат от Клиента, освен ако изрично не е посочено друго. Ние не поемаме отговорност за цените на куриерската услуга, но се стремим да намерим най-добрите условия за доставка за нашите клиенти. Изпълнението на поръчката няма да започне без изричното и информирано съгласие на Клиента с условията на доставка.

 

3. Поръчване

Можете да направите поръчка на сайта unised.bg или по телефона. След като направите поръчката, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за потвърждение на поръчката, посочване на конкретни срокове за изпълнение на поръчката и цени за доставка, тъй като не поддържаме готови изделия на склад и всеки стол или мека мебел се изработва специално за Клиента в конфигурацията и дамаската, която той е посочил при поръчката си. След като потвърдите съгласието си с параметрите на поръчката, ще Ви бъде изпратена проформа фактура, по която да направите плащане по банков път. След като получим плащане или заверено извлечение за направено плащане, ще пристъпим към изпълнение на поръчката и производството на изделията.
Стандартен срок за изпълнение на поръчката, освен ако изрично не е посочено друго е до 25 работни дни, в зависимост от наличностите, с които разполагаме. Разбира се, ако разполагаме с изделията на склад, ние ще се постараем Вашата поръчка да бъде изпълнена във възможно най-кратки срокове.

 

4. Връщане на стоки

УНИСЕД гарантира възстановяване на сумата, заплатена за поръчаните стоки. Това не включва транспортните разходи за доставка и връщане на стоките. ако такива са били направени. Възстановяването на сумата по поръчката се случва, след като стоките бъдат върнати в срок от 30 дни от получаването им и в същото състояние, в което са били получени. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, замърсени, изпрани, променяни или ремонтирани от неупълномощени лица и всички обозначения, показващи произхода на стоката са налични.

 

5. Начини на плащане

Банков превод
Можете да платите сумата по поръчката, направена на нашия сайт по банков път, след потвърждение на поръчката от наш консултант. Изпълнението на Вашата поръчка започва след получаване на сумата по поръчката или представяне на заверено банково извлечение.

 

6. Цветове

Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително цветовете и състава на дамаските, с които са тапицирани. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашето устройство ще покаже вярно с действителността тези цветове. Затова препоръчваме преди да направите поръчка, да се свържете с нас за предоставяне на физически цветни проби на материалите, които Ви интересуват.

 

7. Гаранция

Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, УНИСЕД ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Гаранционните условия, отнасящи се до закупен от нас продукт, ще намерите в Гаранционната карта, придружаваща продукта при доставка. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с тапицерията или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни във възможно най-кратки срокове след получаването на стоките.

 

8. Информация за компанията

УНИСЕД ООД
Седалище: 5502, Ловеч, Източна индустриална зона Ловеч
БУЛСТАТ: 131217049
ДДС № BG131217049
Контакт: info@unised.bg

Настоящата версия на Общите условия влиза в сила от дата 18.09.2020г.