KIND

Kind e професионалист.

Цялостното разбиране на процесите и нуждите на работната среда му позволяват да отговори на изискванията на различните зони в офиса. Респектиращо високата облегалка с тапициран гръб и солидна поставка за глава дават на Kind самочувствието на изключителен мениджърски стол, докато оперативната версия предлага избора между класическа облегалка с полипропиленова кора или дишаща мрежа с регулируема лумбална опора за комфорта на служителите.

ВИСОКА ОБЛЕГАЛКА

за мениджърите

 

Облегалка с височина над очакванията. В елегантната си версия за директорския кабинет облегалката е изцяло тапицирана, а ергономията и естетиката биват надградени със стилната поставка за глава.

ДИШАЩА МРЕЖА

за служителите

Kind поема и отговорната задача на офис стол, осигуряващ комфорт при извършването на оперативната работа в офиса във версията си с облегалка от ефирна мрежа.

ПОСЕТИТЕЛСКА ВЕРСИЯ

за гостите

 

За да не се колебаете при избора на посетителски стол, когато сте се спрели на работния вариант, Kind отново предлага решение. Всеки детайл може бъде променян, за да се постигне пълно съответствие с общата визия на серията, но посетителският Kind винаги може да се изяви и самостоятелно.

Виж посетителската версия >>

Семейството на Kind

KIND

мениджърски стол с тапицирана облегалка и поставка за глава

KIND

офис стол в бяло с облегалка мрежа

KIND

офис стол в черно с облегалка мрежа

KIND

офис стол с тапицирана облегалка и гръб в черно

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА:

МЕХАНИЗМИТЕ,

които правят столовете ергономични 

ПОДЛАКЪТНИЦИТЕ,

които добавят комфорт

 

ДАМАСКИТЕ,

с които тапицираме столовете