ЗА НАС

Вярваме, че офис столът не просто трябва да ни осигурява стабилна основа, докато работим – той трябва да ни предоставя свободата да се движим, докато седим. Защото човешкото тяло не е създадено да стои статично часове наред. В природата ни е заложено да се движим постоянно, за да се чувстваме комфортно. За да бъдем здрави.

Затова създаваме ергономични офис столове, подчинени на естествената потребност на човек от движение и проектирани с мисъл за ергономията и естетиката, така че да ни провокират да бъдем активни всеки ден и да ни насърчават да се чувстваме добре на работното си място.

В контекста на динамично променящата се офис среда зоните за отдих се наложиха като задължителна част от съвременния офис. За да бъдем продуктивни през целия ден, е нужно да се откъснем от работното си място за кратка почивка. В Unised помислихме и за тези моменти, толкова важни за усещането за комфорт в офиса, за да Ви предложим мека мебел, която да осигури домашния уют в работната среда.

* Когато офис столът не е ергономичен или най-малкото удобен, това може да доведе до чувство за скованост и болки в кръста.